Nieuwsarchief‎ > ‎

Vooraankondiging feestavond 26 november 2016

Geplaatst 21 sep 2016 07:31 door Michiel Maij   [ 1 feb 2017 05:55 bijgewerkt ]

 Beste Oud Mariniers en genodigden,


 Dit is een vooraankondiging van onze jaarlijkse feestavond, georganiseerd door de afdeling Gelderland van het COM, ter gelegenheid van de verjaardag van ons Korps (351 jaar). U en uw partner zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Het feest zal gehouden worden op zaterdag 26 november 2016 in Kumpulan Bronbeek te Arnhem van 14:00 tot ongeveer 21:00 uur. De dag wordt opgeluisterd met muziek, spel en niet te vergeten de legendarische Indische maaltijd. Al met al een hele happening voor zowel jong als “oud” Mariniers die, zoals vanouds, in het teken staat van “elkaar ontmoeten”.

Kregen we voorheen, voor een reünie, nog subsidie van het Ministerie van Defensie, dat is vanaf dit jaar gewijzigd. Daarom zijn de kosten ten opzichte van vorig jaar met 5 euro verhoogd naar 25 euro per persoon. U kunt zich opgeven door overmaking van het bedrag naar: 

ING bankrekeningnummer NL47 INGB 0000 3886 29 t.n.v. Contact Oud Mariniers Gelderland onder vermelding van “Feestavond Gelderland”. 

Dit bedrag moet uiterlijk 18 november binnen zijn bij de penningmeester. Bij binnenkomst krijgt u twee munten uitgereikt t.b.v. twee consumpties.

Medio oktober ontvangt u van het bestuur van de afdeling COM Gelderland een officiële uitnodiging welke vermeld staat in ons blad “Voorwaarts”. Wij verzoeken u de datum alvast in uw agenda te zetten en zo mogelijk al aan te melden.

Vorig jaar hadden we een record aantal deelnemers (250) maar wij hopen dat dit jaar spectaculair te kunnen overtreffen. Het bestuur en de feestcommissie zien naar u uit!

 

Met vriendelijke QPO groet,

Henri de Boer

Voorzitter COM Gelderland


Onze reünie wordt mede mogelijk gemaakt door het vfonds.

vfonds

Ċ
Michiel Maij,
21 sep 2016 07:31
Comments