Lief en Leed‎ > ‎

Lief en Leed update juni 2020

Geplaatst 30 jun 2020 12:09 door Coöuma van Gelder

Beste Sobats

Hieronder een update vanuit de ziekenboeg:

*John Visser heeft het de afgelopen maanden niet makkelijk gehad en is diverse keren in het ziekenhuis opgenomen geweest.Naast een zware longontsteking- en hiervan gelukkig weer opgeknapt, moest hij nare (darm)onderzoeken ondergaan en is hij ook geopereerd. Gelukkig gaat het nu weer beter met John alias Joep.

*Leo de Coninck is kort geleden, 23 juni, ook opgenomen geweest in het ziekenhuis om een ingrijpende operatie te ondergaan. Een tumor is uit zijn dikke darm gehaald en de aangetaste lymfklieren zijn eveneens verwijderd. Zaterdag 27 juni mocht Leo weer naar huis. Hij moet nog enkele uitslagen krijgen maar de vooruitzichten zijn positief.

*Jan Murray is enige dagen, met hoge koorts, opgenomen geweest in het ziekenhuis. Jan is tweemaal onderzocht op het Corona-virus, maar dit was het gelukkig niet. Een wondje aan zijn been was de boosdoener. Jan is weer thuis om te herstellen.

*Albert Smeerdijk is kort geleden wederom in het ziekenhuis opgenomen. Hij voelde zich niet goed en na te zijn onderzocht, bleek dat zijn hart niet meer goed functioneerde. Hij is daarna direct geopereerd en heeft een pacemaker gekregen. Albert is inmiddels weer thuis aan het herstellen, maar het valt niet altijd mee.

*Jaap Mooi heeft enkele maanden geleden zijn enkel gebroken en is toen in het gips gezet. De genezing verliep echter niet goed en Jaap moest dan ook kort geleden een operatie ondergaan aan zijn enkel. Jaap zit dus voorlopig weer in het gips. Ook jaap is thuis aan het herstellen.

                     

              Wij wensen bovengenoemde mannen heel veel sterkte en een voorspoedig herstel!

                                             Uiteraard blijven kaartjes en telefoontjes welkom!

                     (Adressen en/of telefoonnummer zijn bekend bij ondergetekende.)

 

                 Tot slot: Weet jij iemand die wel een ‘opsteker’ kan gebruiken?

                             Laat het ons weten! gelderland.com@gmail.com / www.com-gelderland.nl

                                                                     Met vriendelijke COM-groet, 


                                                           Commissie Lief en leed 

Comments