Laatste Nieuws‎ > ‎

Uitnodiging ALV COM Gelderland d.d. 25 september 2021

Geplaatst 18 aug 2021 07:23 door Coöuma van Gelder   [ 18 aug 2021 07:25 bijgewerkt ]
Beste Marinier,                                    UITNODIGING

Het bestuur van het COM afdeling Gelderland nodigt jou hierbij uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) op zaterdag 25 september 2021 vanaf 14:30 uur in het Kumpulan (Bronbeek)”, Velperweg 147 te Arnhem.

April 2019 heeft het bestuur besloten om de ALV te laten rouleren binnen onze afdeling in Oost (Achterhoek), Centraal (Arnhem/Apeldoorn) en West (Veluwe). Dit voor een eerlijke reistijd van alle Mariniers binnen onze afdeling.

Buiten de diverse verslagen en financiële verantwoording worden ook de COM leden, die meer dan 50 jaar lid zijn van het COM en reeds hun dasspeld hebben ontvangen, nog eens extra in het zonnetje gezet.

De middag wordt afgesloten met het gezamenlijk nuttigen van een drankje en een Indische maaltijd. Voor de maaltijd betaal je doorgaans een eigen bijdrage van 10 euro maar vanwege de coronapandemie, die hopelijk snel achter ons ligt, is deelname aan de ledenvergadering gratis.

Bij binnenkomst ontvang je van het bestuur 2 consumptiemunten. Meerdere consumpties zijn voor eigen rekening en munten daarvoor kunnen ter plaatse worden gekocht met contant geld. Vergeet deze dus niet!

Als bestuur zien we uit naar jouw komst en op een prettige vergadering. Bovenal hopen we op een hoog reünie gehalte na de vergadering, om onze saamhorigheid - kameraadschap - onderlinge hulpvaardigheid en verbondenheid met het Korps Mariniers in stand te houden. 
Deze elementen vormen immers de ruggengraat van onze vereniging.

I.v.m. logistiek én corona bepalingen vooraf per mail opgeven bij de secretaris:

secretariaat.com.gelderland@gmail.com 

Voor de ALV gelden de RIVM richtlijnen die op dat moment van toepassing zijn en wordt een ieder verzocht zich daaraan te confirmeren.


Comments